De geworpen teerling

Dierbare Vrienden,

De kop is eraf. De teerling is geworpen. We zijn gaan spelen, en hoe!
De vreugde spat er van af, bij ons maar ook bij het publiek. Mijn rug heeft zich gerecht en daar ben ik heel blij mee. Het is zo ontzettend frustrerend om niet te mogen/kunnen spelen, dus nu ben ik vet blij. Chill zal ik maar zeggen! De goede verstaander snapt deze chill!
Dit weekend stonden er drie woonwagens bij de locatie in Beets, een heus woonwagenkampje. Fantastische vrienden die ‘toevallig’ langskwamen en daarom was nog lang onrustig langs de vaart te Beets.
Deze man is tegenwoordig zo snel ontroerd als er fijne mensen op zijn pad komen. En dat is de laatste tijd vaak het geval, het tilt me op en maakt mijn leven zo enorm waardevol. Zeker als je in staat bent af en toe een fijne voorstelling af te leveren. Kortom, hier spreekt een gelukkig man.
Als straks mijn kinderboek ook nog eens wordt uitgegeven ga ik zweven. Trouwens, ik zeg wel, ‘mijn’ kinderboek maar inmiddels is het meer het boek van tekenaar Sjaak Rood. Hij heeft echt  fantastische tekeningen bij mijn verhaal gemaakt. Maar mooie tekeningen bij een mooi verhaal betekent nog allerminst dat uitgevers in de rij staan om zoiets ook daadwerkelijk te drukken. Komt ook omdat het goed printen van kleurige tekeningen nogal duur is. Dus daarom gaan we binnenkort het boek online publiceren. Mondjesmaat, dat wil zeggen elke twee weken een hoofdstuk, en dan maar hopen dat u het even mooi vindt. En stiekem hopen we natuurlijk ook dat een uitgeverij er alsnog brood in ziet of dat er mensen zijn die het zo mooi vinden dat we via crowdfunding toch nog tot een geprinte versie kunnen geraken. U hoort meer hierover via mijn blog of de site van Theatergroep Flint.

01_2_NwHet grote wonder is geschied. Ik kom net van het AvL en de medicatie i.v.m. mijn gezondheid werkt weer. Joepie Youchee Potverpillepap Hadsjekidee. Ik was best nerveus en heb vannacht geen oog dicht gedaan maar nu zit er een glimlach op mijn gezicht gebeiteld, die krijg ik er voorlopig niet meer af. Pas in oktober weer een nieuwe scan. Ik ben extreem happy en zoals vaker gezegd: U bent nog niet van mij af, nog lange niet.
En dan komt net Het Parool binnen met een stralende recensie over VICTORIA.
Nu moet ik uitkijken dat ik niet ga vliegen, een beetje zweven moet kunnen  en dat ga ik dan ook maar doen.
Dit weekend de laatste in Beets en vanaf volgende week in de Purmer, vlakbij Purmerend. En we zijn ook nog eens uitgenodigd voor het Limburg Festival eind augustus. En bovendien ook nog een paar voorstellingen op boerderij Lombok in Schalkhaar bij Deventer begin september.
Komt Allen en vier het leven met ons.

Uw Dienaar

Felix Strategier