Moedig Voorwaarts

De Flint muzikale poëzieavonden ‘Moedig Voorwaarts’ worden een vaste waarde in de Roode Bioscoop.

We hadden jullie beloofd om op zondagmiddag 27 juni een dag vol herinneringen, poëzie en muziek te organiseren ter nagedachtenis aan onze grote vriend Felix Strategier. Maar helaas is op dit moment de anderhalve meter samenleving nog niet opgeheven dus hebben we een nieuw plan bedacht waarvan we zeker weten dat Felix daar ook heel blij van zou zijn geworden.

Gezamenlijk met de Roode Bioscoop hebben we besloten om elke 1e woensdag van de maand een Flint muzikale poëzieavond ‘Moedig Voorwaarts’ te houden. Elke avond treden er 2 groepen op die eerder al tijdens de vier Flintdagen in 2020 te zien en te horen waren.

We beginnen op woensdag 1 september 2021.

Flint blijft tot einde van het jaar nog verantwoordelijk voor de organisatie, daarna neemt Martijn Grootendorst het stokje over. Zo blijft Felix hopelijk nog een lange tijd in de Roode Bioscoop rondwaren.

We hopen dat de Flint artiesten elkaar voorlopig nog blijven inspireren in de diverse samenstellingen en dat er langzaam aan nieuw werk bijkomt en ook dat er nieuwe jonge artiesten bij dit project betrokken zullen gaan worden.

woensdag 1-9-2021

David Vos, Frank van Bommel en filmpje van Sjaak Rood

Joeri de Graaf, Nelson Latif, Wolter Wierbos, Marcos Baggiani

woensdag 6-10-2021

Marko Bonarius en Fuensanta Mendez (ov)

Alan Purves, Joeri de Graaf, Nelson Latif, Wolfert Brederode

woensdag 3-11-2021

Saskia Meijs, Boudewijn Rikmenspoel, Mark Nieuwenhuis en Marko Bonarius

Alan Purves, Frank van Bommel, Wim Meuwissen, David Vos en filmpje van Sjaak Rood

woensdag 1-12-2021

Niels Brouwer, Monica Akihary en Dodo Kis

Mark Nieuwenhuis, Wim Meuwissen, Marko Bonarius, Saskia Meijs, Marcos Baggiani en Frank van Bommel

De website van Flint blijft nog even in de lucht.

Er staan prachtige herinneringen en mooie foto’s op, waarvoor dank aan iedereen die ze heeft ingestuurd. Voor de nalatenschap heeft Joeri de Graaf de opdracht gekregen om 25 composities van Felix uit te werken, composities die uiteindelijk ook op de website geplaatst zullen worden zodat eenieder ze kan gaan spelen. Zo houden we Felix in gedachten, in het hart en in het oor!

De kaartverkoop voor ‘Moedig Voorwaarts’ verloopt via de Roode Bioscoop (www.roodebioscoop.nl) en wellicht is het een goed idee – omdat Stichting Theatergroep Flint zal worden opgeheven – dat u zich inschrijft voor de nieuwsbrief van de Roode Bioscoop. Zo blijft u van al dit moois op de hoogte!

Veel groeten,

Anneke Kroon, Marjo Methorst en het bestuur van Theatergroep Flint

Ga voor kaarten naar www.roodebioscoop.nl of klik hier